Zajmij swoje miejsce już dziś. Rekrutacja do 26 lutego lub wyczerpania limitu miejsc na danym kierunku!

PROCES REKRUTACJI
Pytania i odpowiedzi
Pytania i odpowiedzi
Znajdź interesujące Cię pytanie
    Informacje o Uczelni / Podstawowe informacje
    Informacje dla nowych studentów
    Rekrutacja
    Specjalności na studiach
    Harmonogram zajęć studenckich
    Przepisywanie ocen i przejście z innej uczelni

    Nie można zrezygnować z kursów, prowadzonych w ramach aktualnego planu studiów, ponieważ są liczone do warunków promocji. Można jednak zrezygnować z kursów stanowiących różnicę programową, ponieważ na ich realizację jest czas do końca trwania studiów. Co to oznacza? Kursy realizowane w semestrze zimowym są przenoszone na kolejny rok semestr zimowy, a te realizowane w semestrze letnim - na kolejny rok i semestr letni. Aby przełożyć realizację kursu, należy napisać mail ze skrzynki uczelnianej na adres: dod@wsb-nlu.edu.pl

    Legitymacja studencka
    Niezaliczenie przedmiotów
    Dołącz do nas!
    Dołącz do nas! Zapisz się online.

    Nie zwlekaj! Zapisz się na studia online tylko w 3 minuty!

    Zadzwoń do nas:

    +48 18 44 99 100

    lub podaj nam swój numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą w dogodnym dla Ciebie momencie.

    Wybierz dogodną porę:

    Wyślij formularz, a zadzwonimy do Ciebie!
    Preferencje plików cookie
    Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies klikając przycisk Ustawienia. Zalecamy zapoznanie się z polityką prywatności i klauzulą informacyjną RODO.
    Preferencje plików cookie
    Wykorzystanie plików cookie

    Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies. Zalecamy zapoznanie się z polityką prywatności i klauzulą informacyjną RODO.

    Więcej informacji

    W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookie prosimy o kontakt.