Za nami kolejna, 17 edycja wydarzenia International Cooking Day, w trakcie którego po raz kolejny udowodniliśmy, że lubimy kuchnię międzynarodową i mamy wielkie serca👌💞
W wydarzeniu udział wzięło 13 „Cooking teams” z Chin, Erytrei, Turcji, Kazachstanu, Rosji, Tatarstanu, USA, Maroko, Ukrainy, Nigerii, Hiszpanii, Indii oraz Polski.
Nasi studenci reprezentujący różne narodowości przygotowali tradycyjne potrawy typowe dla regionu świata, z którego pochodzą😋
Dania były różnorodne, począwszy od zup, dań mięsnych i wegetariańskich, a skończywszy na słodkich pysznościach🙂
Każdy mógł spotkać się ze studentami z prawie każdego kontynentu oraz wymienić poglądy, doświadczenia bądź po prostu porozmawiać o kulturze i obyczajach naszych przyjaciół.
Wydarzeniu jak zawsze towarzyszył szczytny cel charytatywny.